MusicalEbre, Haikurts i OrnitoFest, guanyadors del Movistar Artsy

La plataforma online de patrocini cultural Movistar Artsy ha premiat els projectes MusicalEbre, Haikurts i OrnitorrincoFest. I ha atorgat –excepcionalment- un accèsit al festival Americana. Els festivals guanyadors han estat escollits valorant aspectes com l’originalitat de la proposta artística, la solidesa del projecte, l’àmbit de celebració o la quantitat de vots obtinguts durant la fase de votació popular.

Bruno Vilarasau ha presentat el projecte Movistar Artsy al MW Centre

MusicalEbre: L’escenari musical és la costa ebrenca

A bord d’un vaixell, músics i artistes difondran música i cultura a través d’actuacions per diferents punts de la costa ebrenca, des de Tortosa fins a la desembocadura de l’Ebre.

Haikurts: la mètrica del haiku, feta cinema

Si un haiku és un poema de tres versos de cinc, set i cinc síl·labes respectivament, un haikurt és un curtmetratge que consta, també, de  tres plans de cinc, set i cinc segons respectivament. L’objectiu del festival ‘Haikurts’ pretén popularitzar aquesta concepció lírica dels micrometratges.

OrnitorrincoFest. La fusió cultural mana

Aquest festival proposa actuacions compartides entre diferents  grups, que interaccionen, barrejant-se. Alguns dels artistes que ja han participat en aquesta iniciativa són: Fundación Tony Manero, Pau Riba o Miqui Puig.

Americana. El cinema independent en primer pla.

Americana vol posar de manifest l’existència de pel·lícules americanes de qualitat, allunyades de les superproduccions dels grans estudis.